Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

 

NEVÁHEJTE S PŘIPOJENÍM SVÝCH PŘÍSPĚVKŮ, ODPOVĚDÍ, ZPRÁV, NAHLÁŠENÍ NEFUNKČNÍCH ODKAZŮ NEBO PŘIPOMÍNEK K WEBU.

 

Vyplňte všechny kolonky. Po odeslání bude zpráva ihned uložena na stránce.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Soustředění prženských volejbalistů

Článek z Mikroregion Frýdlantsko-Beskydy,7. 12. 2020 20:37

O víkendu 18.-20. září prženští Přátelé volejbalu navštívili Hustopeče, kde proběhlo již osmé volejbalové soustředění. Nejprve jsme navštívili vinný sklípek Aurora, kde jsme dobře povečeřeli, ochutnali celou řadu skvělých moravských vín, zazpívali si a pobavili se. V sobotu a v neděli pak probíhaly volejbalové tréninky v tělocvičně místního gymnázia. Všech dvacet účastníků akce bylo s letošním soustředěním velice spokojeno. Doufáme, že i v příštích letech bude tato tradiční akce stejně úspěšně pokračovat.
Miroslav Šálek

Výroční volejbalový turnaj v Pržně

Článek z Mikroregion Frýdlantsko-Beskydy,7. 12. 2020 20:31

Jubilejní 10. ročník tradičního volejbalového turnaje Prženská smeč - Memoriál Vítězslava Mališe se konal v sobotu 27. června 2020. Ke hře nastoupilo celkem osm týmů ve dvou skupinách. Domácí tým Tornádo Pržno přivítal v Pržně své soupeře s názvem "Kotlety a Šťabajzny, Šestky, Osmičky, Mališovce, Mlátičky, Staré Město a Ijáčky". I letos bylo připraveno bohaté občerstvení, zvláště pak vynikající hovězí guláš Mirka Šálka a Zdeňka Janečka. Všem organizátorům, hráčům i fanouškům děkujeme za vytvoření příjemné atmosféry a již nyní se těšíme na další sportovní setkání.
Pokud byste rádi posílili náš prženský tým, přijďte si zahrát a rozhýbat svoje tělo. Hrajeme za příznivého počasí každý čtvrtek od 18 hod. na hřišti s umělým povrchem za školou.
Radim Ivánek

Turnaj

Francouz,29. 6. 2020 10:18

Děkujeme za pěkně strávený čas na turnaji.
Bylo supr a počasí bylo asi fakt objednané.
Osmička

Memorial

Francouz,16. 5. 2020 19:43

Držím vám palečky, ať turnaj proběhne a všichni se zase uvidíme. Tedy jestli budeme zváni.

Volejbalisté vyrazili na soustředění

Článek z Mikroregion Frýdlantsko-Beskydy,4. 10. 2019 13:00

Prženští volejbalisté uspořádali o víkendu 20.-22.září v pořadí již sedmé volejbalové soustředění, tentokrát v Hustopečích u Brna. Úvodní školení proběhlo v pátek ve vinném sklepě U Radů, kde nás majitel a zároveň someliér při degustaci vzorků seznámil s nejběžnějšími odrůdami vinné révy, technologií výroby vína a způsoby jeho klasifikace. Školení pak pokračovalo za doprovodu houslí, kytar a basy až do ranních hodin. Po krátkém odpočinku jsme vyrazili na prohlídku mandloňového sadu na Hustopečském starém vrchu, který je jediný v Evropě a obsahuje asi tisíc mandloní. Jelikož počasí se nám skvěle vydařilo, mohli jsme se z rozhledny na vrcholu kochat pohledem na velkou část jižní Moravy. Po obědě pak následoval trénink v tělocvičně místního gymnázia. Přitom zároveň probíhala zdravotní prevence veškerých známých i neznámých chorob konzumací částečně zkvašeného vinného moštu, řečeného též burčák. Stejným způsobem pokračoval trénink i v neděli. Všech dvacet účastníků bylo se soustředěním velmi spokojeno a již se těší na příští ročník. Fotografie si můžete prohlédnout ve fotogalerii webové stránky Přátel volejbalu Pržno https://volejbalprzno.estranky.cz/
Miroslav Šálek

9. ročník Prženské smeče - Memoriálu V. Mališw

Petr Javorek,10. 9. 2019 19:37

Máme za sebou již 9. ročník tohoto turnaje. Na nových kurtech měl turnaj velký pozitivní ohlas ze strany všech zúčastněných. A to nejen díky prostředí, počasí a podaným výkonům hráčů a hráček, ale také díky organizaci. Proto bych chtěl poděkovat všem těm členům oddílu Přátelé volejbalu, kteří se letos opravdu aktivně podíleli na přípravě turnaje i průběhu hracího dne. Hlavně však Z. Janečkovi, M. Olbrechtové, K. Foldynové. Také chci poděkovat Z. Trnkovi za rozhodcování, M. Mališovi za pomoc při organizaci, P. Javorkové za obsluhu ve stánku, B. Poláškové za upečení hlavní ceny. Poděkování patří také děvčatům, která upekla a nasmažila dobroty pro hráče. Velké díky patří také sponzorům: R. Guckému, V. Olbrechtovi, firmě Duplomont. Těším se na jubilejní 10. ročník v roce 2020 a všem přeji krásný zbytek prázdnin.

Soustředění prženských volejbalistů

Článek z Mikroregion Frýdlantsko-Beskydy,13. 11. 2017 10:21

Tak jako každoročně i letos prženští volejbalisté uspořádali o víkendu 22.-24.9. volejbalové soustředění. Letos již podruhé se tato akce konala v Mutěnicích na jižní Moravě a zúčastnilo se jí 36 volejbalistů a jejich rodinných příslušníků.
Teoretická část proběhla od pátečního večera do sobotního rána ve vinném sklepě Vinařství Trávník, kde jsme absolvovali odbornou přednášku o víně spojenou s degustací mnoha vzorků vín. Improvizovaná osmičlenná hudební skupina se pak starala o dobrou zábavu až do časných ranních hodin. Po krátkém odpočinku následoval dopolední a odpolední trénink v tělocvičně místní školy, protože počasí nám letos příliš nepřálo. Trénink pokračoval i v neděli dopoledne. Burčáku byl dostatek, a tak všech 36 účastníků zájezdu bylo s akcí maximálně spokojeno. Závěrem chceme poděkovat majiteli vinařství p. Trávníkovi za skvělý servis a Aleši a Lucii Foldynovým za dobrou organizaci celé akce.

Čtvrtý prženský volejbalový ples

Článek z Mikroregion Frýdlantsko-Beskydy,11. 2. 2017 10:35

V sobotu 14. ledna uspořádali členové prženského volejbalového oddílu ve školní tělocvičně již tradiční volejbalový ples. Tentokrát jsme jej opět pojali jako ples maškarní, tématicky zaměřený na národnosti a kmeny. A tak se to v tělocvičně hemžilo černochy, neandrtálcí, Araby, Skoty, Římany, Mexičany, Apači, Bavoráky, Japonci a dalšími exotickými národnostmi. O hudbu se nám postarali Honza Rýznar spolu s Michaelem Václavíkem. A protože při tanci člověku vyhládne, nechybělo na stolech bohaté občerstvení. Program byl také pestrý - závody čtyřčlenných družstev v běhu na lyžích, vystoupení černošské taneční skupiny v originálních úborech, vystoupení skupiny Boney M, volba a vyhlášení nejlepšího sportovce roku (Kamil Skulina), vyhodnocení nejlepších masek a o půlnoci samozřejmě losování bohatě dotované tomboly. A když jsme se nad ránem rozcházeli do svých domovů, tak jsme již přemýšleli o tom, co vymyslíme napřesrok. Pokud se chcete podívat na fotografie a vcítit se tak na chvíli do bujaré atmosféry plesu, navštivte fotogalerii na našich webových stránkách www.volejbalprzno.estranky.cz
Miroslav Šálek

Soustředění prženských Přátel volejbalu

Článek z Mikroregion Frýdlantsko-Beskydy,7. 10. 2016 11:38

Prženští Přátelé volejbalu se o víkendu 23.-25.září zúčastnili náročného soustředění v Mutěnicích na jižní Moravě. Teoretická část proběhla od pátečního večera do sobotního rána ve vinném sklepě, kde jsme absolvovali odbornou přednášku o víně, spojenou s degustací mnoha vzorků vín. Improvizovaná šestičlenná hudební skupina se pak starala o dobrou zábavu až do časných ranních hodin. Po krátkém odpočinku následoval dopolední a odpolední trénink v nádherném sportovním areálu místní školy. Všichni jsme se shodli na tom, že podobný areál bychom si přáli mít i u nás na Pržně. Trénink pokračoval i v neděli dopoledne. Celý víkend nám přálo počasí, burčáku bylo dostatek a tak všech 25 účastníků zájezdu bylo s akcí maximálně spokojeno. Závěrem chceme poděkovat majiteli vinařství p. Trávníkovi za skvělý servis a Aleši a Lucii Foldynovým za dobrou organizaci celé akce.
Miroslav Šálek

Tornádu se na Prženské smeči dařilo

Článek z novin - autor Miroslav Šálek,7. 9. 2015 19:56

Volejbalový oddíl SK Pržno uspořádal v sobotu 27. června na volejbalovém hřišti za školou 5. ročník již tradičního volejbalového turnaje Prženská smeč-memoriál Vítězslava Mališe. V 9,30 se na startu sešlo celkem šest smíšených volejbalových družstev (v družstvu musí být alespoň dvě ženy) - domácí Tornádo, Mlátičky Staříč, Šestky FM, Osmička FM, Ijáčci a Borci Pržno. Zahájení turnaje zpestřilo vystoupení malých mažoretek z prženské školy. A pak již začalo urputné volejbalové klání. Počasí nám letos opět přálo. Hrálo se systémem každý s každým na dva sety. Pro všechny zúčastněné hráče i diváky bylo připraveno bohaté občerstvení. Za mohutného povzbuzování diváků sváděla družstva líté boje až do večerních hodin. Nakonec zvítězila Osmička z Frýdku-Místku se ziskem plného počtu 10 bodů, druhé místo obsadili domácí hráči Tornáda Pržno spolu s Mlátičkami ze Staříče se shodným počtem osmi bodů i shodným počtem 234 uhraných míčů. Kromě medailí a diplomů si vítězové odnesli i věcné ceny. Akce pak pokračovala volnou zábavou až do pozdního večera. Všem zúčastněným se tato sportovní akce velice líbila a již dnes se těší na příští ročník. Fotky z akce jsou k vidění na www.volejbalprzno.estranky.cz.

RE:Pozvánka na turnaj Prženská smeč 5.ročník

Zdeněk Lička,3. 7. 2015 20:00

Dobrý den,
v sobotu 27.6.2015 jsem, bohužel, musel upřednostnit jinou víkendovou akci před turnajem volejbalových nadšenců v Pržně.
Nepochybuji, že se turnaj vydařil po všech stránkách. Komentář s výsledky si budu moci asi v krátké době také přečíst na vaší webové stránce.
Zřejmě se vše připravuje, protože zatím jsem tam nic nenašel. Ale to v tuto chvíli není podstatné. Jsem potěšen, že udržujete a „ladíte“ formu
na 6.ročník RBVL. Léto uteče jako voda a pocitem dobré letní přípravy „vletíte“ od října t.r. na své soupeře, že se budou divit !

Přeji všem pěknou dovolenou !
Lička

Druhý prženský volejbalový ples

Článek z novin,22. 2. 2015 16:52

Členové prženského volejbalového oddílu uspořádali v sobotu 17.ledna ve školní tělocvičně již tradiční volejbalový ples. Tentokrát jej pojali jako ples maškarní. O hudbu se postarala diskžokejka z Ostravy. A protože při tanci člověku vyhládne, nechybělo na stolech bohaté občerstvení. Program byl také pestrý - závody čtyřčlenných družstev v běhu na lyžích, vystoupení skupiny havajských tanečnic v originálních úborech, vyhodnocení nejlepších masek a o půlnoci samozřejmě losování tomboly. A když se nad ránem rozcházeli všichni do svých domovů, tak již přemýšleli o tom, co vymyslí napřesrok. Nezbývá než doufat a těšit se, že to již bude v nových prostorách zrekonstruované školky.
Autor: Miroslav Šálek

Turnaj na Osmičce 15.11.2014

Zuzka,21. 11. 2014 20:48

Gratuluji hráčům a hráčkám Tornáda Pržno ke 4. místu na turnaji. V takové konkurenci je to krásný úspěch. Jen tak dál a výš ...

Poděkování

Zdeněk Lička,9. 6. 2014 16:45

Děkuji celému volejbalovému kolektivu SK Pržno za účast na volejbalovém turnaji Mikroregionu Frýdlantsko v sobotu 7.6.2014 v Metylovicích. Obdivuji vaše výkony v tom úmorném vedru, které nám počasí připravilo.
Těším se na další setkání pod vysokou síti !

Rozpočet Pržna - Sportovní klub

Michal,25. 2. 2014 18:21

Vážené spoluhráčky a spoluhráči, zítra, tj. ve středu 26. 2. 2014 se od 18hod. koná v prostorách hasičárny zasedání zastupitelstva, kde se bude schvalovat rozpočet. Jedná se mj. také o to, kolik se bude investovat do SKP a jaké investice se podpoří. Účast všech občanů je vítaná, natož nás, sportovních fandů. Věřím, že si obhajobou sportu nehájíme jen vlastní kratochvíle, ale taky dáváme inspiraci, jak trávit smysluplně volný čas mladší generaci. Sportoviště a sportovní tradice je třeba budovat a udržovat, tož máte-li čas, přijďte takovéto vize ve středu podpořit.

Trénink s trenérem

Michal,20. 2. 2014 15:00

Milí přátelé volejbalu, je to potvrzeno. Dnes od 19,00 do cca 21,00 mezi nás přijde SKUTEČNÝ trenér, takže se máme na co těšit! Ahoj večer, M.

stránky

Petr,19. 2. 2014 11:04

Nazdar "Tornádo",
chtěl bych Vás všechny pozdravit a pozvat na naše nové stránky,
které jsou zatím ve výstavbě.
http://www.vk-osmicka.estranky.cz/
trochu jsem čerpal od Vás , ale doufám ,že to nevadí.
Ještě se chci zeptat,zda hrajete 27.2.,že bych se přišel podívat,ve škole je volno a my nehrajem,tak jsem toho chtěl využít a zajít za vol.kamarády. Díky Petr(Francouz)

Beskydská liga, fanoušci a trénink

Michal,13. 2. 2014 12:05

Chci poděkovat jménem celého "Tornáda" všem našim věrným fanouškům, kteří nás chodí podpořit na volejbalová klání Regionální beskydské volejbalové ligy. Vytváříte nám podpůrnou a přátelsko atmosféru, jste fajn! Rádi bychom se Vám odvděčili taky nějakým vyhraným setem nebo ještě lépe zápasem, ale i když se snažíme sebevíc, nedaří se nám odměnit Vaše fandění lepšími výsledky.
I z tohoto důvodu jsme poprosili profi trenéra, aby za námi přišel na několik našich volejbalových tréninků a pomohl nám odhalit naše chyby, doporučit výhodnější herní postavení, systém, techniku apod. První účast volejbalového trenéra na našich čtvrtečních tréníncích je předběžně plánovaná na čtvrtek 20.2.2014. Máme se teda na co těšít, budeme mít příležitost posunout naše herní schopnosti zase o pár stupínků dále a snad se to za nějaký čas projeví i v naší soutěžní ligové bilanci!
Volejbalu zdar - a našemu klubu zvlášť :-), M.

Dresy

Petr,30. 12. 2013 10:28

Máte pěkné dresy , tak doufám ,že na RBVL vás uvidíme v plné kráse.

Petr Dibon (Francouz)

Re: Dresy

Petr a Zuzka,30. 12. 2013 18:06

Petře, díky. Snad nám přinesou nějaké to vítězství.
Děkujeme Ti i za fotky z RBVL.
Ať se Osmičce ve finále daří!